Hej!

Jag åker Birka kryssning varje tisdag till onsdag. Jag är gästartist i Niklas Anderssons musikalshow “Paradise Musikal Show”. Det är fantastiskt roligt. Vi sjunger bl.a till synfoniorkesterbakgrunder och jag får ha mina fina klänningar och skor på mig. 🙂 Verkligen roligt!! 

Niklas är så go och fin! Både på och av scen. 

Detta är vår 3dje resa. Kryssningen består av att sjunga , äta, mysa och SPA a, så tiden går så fort. Jag gillar verkligen Birka paradise. Det är ett nytt och fräscht kryssningsfartyg. (Det enda på Östersjön, dvs. tar bara kryssningsgäster, ingen biltrafik) Personalen är helt underbar och gästerna än mer underbara. 

Vi kommer att vara här fram till slutet på mars. Varje resa försöker vi att ändra vårt program med någon låt, för det är många gäster som kommer varje tisdag. Det är roligt. Vi har fått lära känna några av dem/er nu.

Till er som varit här, välkomna tillbaka! Till er som inte varit här än, välkomna hit!

Caroline