Fortsättning på veckan…

Lördag 24/1-09

Upp kl 06.00. Då var jag inte pigg kan jag säga, efter ca 3 h sömn. Kändes som om man bara precis lagt sig på kudden för att gå upp igen.

Buss ner till Borlänge, jag slumrade nästan hela vägen, för att sedan byta till tåg, vidare till Sthlm, där min snälla kille Daniel hämtade mig och körde mig hem. Jag hann vara hemma precis en halvtimma innan Linda kom och hämtade mig och vi skulle fortsätta ner till Linköping. 

Linda ja…. hon är gravid! Hon och Peter ska få en bebis i början på juli!!! Sååå roligt!! Jag har vetat det ett tag men det har varit hemligt. Jag har inte sagt det till någon!!!! Men nu får man gratta. Grattissssss!!! Hoppas nu allt går som det ska och att Linda får fortsätta må så bra som hon gör nu.

Vi skulle till Linköping för att giga på en företagsfest med band. Där nere träffar vi bandet, Good News och sångerskan Wictoria Nilsson. Superroligt. Henne har jag inte träffat på jättelänge.  Wictoria var med och körade på ett par låtar i Melodifestivalen förra året. Vi hörs på telefon ibland men ses sällan eftersom Wictoria bor i Värnersborg, så det var mysigt att få ses och tjata samt sjunga lite tillsammans. 

Jag och Linda körde hem efter gig. Det är ju ändå ganska nära hemma så det ä skönt att få somna i sin egen säng. Oftast är man så uppe i varv efter gig så det tar lite tid att varva ner. Vi hade en jätterolig bilresa hem, hittade på massa roliga lekar på vägen, tokiga som vi är… Vi var väl hemma vid halv 2 på natten. Pust…. det har varit en lååååååång dag.

Kram på er!