Måndag 26/1

Uppe med tuppen klockan 7. Kuckelliku!! 🙂

Idag är jag pigg igen. Igår var en riktig vilosöndag. Jag var så trött så det gungade i hela kroppen. Men idag… Ny vecka, nya krafter. Jag har haft en riktig fejardag. Tvätta, städa, prata med revisor, förbi skatteverket, skickat fakturor…. Herre jösses vad stolt jag är. Sååå skönt att få det gjort. Nu känns allt mycket lättare.

Schlagerfeber och Vickan premiär på kvällen. Det var jag, Martin, Fina och Lars som jobbade. Galet mycket folk. Det var fantastiskt roligt!! Fredrik Kempe kom upp och spontansjöng Du och jag mot världen tillsammans med mig. Han var även uppe med Daniel Mitsogiannis som sjöng Pame pame och Cara mia.  Så underbart! Linda Bengtzing kom upp och körde Jag ljuger så bra. Som sagt, det var en galet rolig kväll. Så överfullt att de fick stänga insläppet i dörren. Jag hade gärna stannat en stund efteråt men ska upp tidigt imorgon så jag var ordentligt och smög hem efter showen.

Kram