29/1

Vaknar med en härlig träningsvärk! Skönt! Hann iväg och träna igår efter Birka giget. Lite kondition och lite styrka. Härligt att känna att musklerna i kroppen fått jobba lite extra…

Hur som helst. Idag ska jag gästa med Mens Club. www.mensclubshow.com. Kunden har önskat ABBA musik. Är det något jag kan utan och innan så är det ABBA låtar efter att turnerat runt med Arrival, www.arrival.se, i 9 år. 

Jag började jobba med Arrival när jag gick 2a året på Balettakademien. Första spelningen jag gjorde med Arrival var i Vietnam och den sista på Jamaica. Inte så dumt. Där emellan har jag fått uppleva många roliga och intressanta spelningar och platser i världen. Det får jag ta vid ett annat bloggtillfälle.

Nu var det gästartist med Mens Club i frihamnen i Sthlm jag pratade om.

Killarna i Mens Club fd. Mens Room är fantastiska. Jag har känt dem under många år. Vi träffades först under Wallmans tiden. Vi har alla gjort många Wallmans jobb ihop under åren och jag och David Nilsson jobbade tillsammans i musikalen Hur man lyckas i business, som gick på Intiman här i Stockholm. 

Jag sjöng under middagen sen stannade de kvar och spelade även till dansen. Efter att jag sjungit kom det fram ett gamalt ex till min syster… från Rydebäck, där vi är uppväxta.

Så roligt!! Honom har jag inte sett på …..jag vet inte hur många år…. jag kommer ihåg så nyfiken jag var när de var tillsammans. Jag kan väl inte varit mer än 7 år typ… jag hängde ut genom fönstret på mitt rum för att kunna snegla in i fönstret till min systers rum för att kolla vad de gjorde… redan då… väldigt nyfiken… Tänk vad hon har fått stå ut med. 

Kram